لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 25 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
1
2
روی پای خود ایستادن آن وقتی
تحقق پیدا خواهد کرد که
علم از درون ما بجوشد و ما
دست گدایی به سوی دشمن
دراز نکنیم .
3
مکان نمازگزار
4
شرایط مکان نمازگذار
شرایط مکان نمازگذار
تنگ وسقف
آن کوتاه نباشد
جایی که
پیشانی را
می گذارد
پاک باشد
جایی که پیشانی را
می گذارداز جای
زانوها و بنابر احتیاط
واجب از جای انگشتان
پا بیش از 4 انگشت
بسته پست تر یا
بلندتر نباشد
مباح
بی حرکت
احکام
5
شرایط مکان نمازگذار
شرط اول:
در این مکانها نماز باطل است :
احکام
درس سیزدهم : مکان نمازگزار
مباح بودن
مکان
1- نماز در ملک دیگران بدون اجازه صاحبش ( ملک غصبی)
2- نماز در ملکی که منفعت آن مال دیگری است مثل نماز در خانه ای که اجازه داده اید بدون اذن مستأجر.
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 21 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
سیستم های اطلاعاتی مدیریت
فصل هشتم
ارزشیابی سیستم های اطلاعاتی
کومار (1990) ارزشیابی سیستم های اطلاعاتی را فرایندی میداند که به تولید اطلاعاتی برای بهبود سیستم اطلاعاتی میانجامد. به سخن دیگر، نتایج ارزشیابی سیستم اطلاعاتی این امکان را برای مدیریت فراهم می سازد تا با بازنگری در سیستم بتوان اثربخشی آن را ارتقا دهد.
بهبود عملکرد سیستم های اطلاعاتی
عملکرد سیستم اطلاعاتی به درجهای از اثربخشی و کارایی در سازمان اطلاق می شود که از طریق سیستم اطلاعاتی به دست میآید (لیم و کیم، 2004، ص 117). بهبود عملکرد سیستم اطلاعاتی دلالت بر آن دارد که عملکرد سیستم اطلاعاتی متناسب با تغییرات محیط داخلی و خارجی و خواستههای مختلف کاربران ارتقاء یابد.
مدل های بهبود عملکرد سیستم های اطلاعاتی
مدل نولان (1973)
مدل های بهبود عملکرد سیستم های اطلاعاتی
مدل لیم و کیم (2004)
یکپارچه سازی وظیفه ای: کامپیوتری کردن وظایف فردی در درون سیستم های مجزا؛
یکپارچه سازی فرایند: ترکیب وظایف و فرایندهای فردی در درون گروه های کاری از طریق سیستم اطلاعاتی؛
یکپارچه سازی کسب و کار: مرتبط ساختن گروههای کاری در سطح سازمان بر مبنای سیستم اطلاعاتی؛
یکپارچه سازی صنعتی: ارتباط دهی سازمان با شرکای تجاری و مشتریان فردی برمبنای سیستم اطلاعاتی؛
نقش آفرینی: خلق مدل های کسب و کار جدید برمبنای سیستم اطلاعاتی.
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 21 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
سینوزیت
سینوزیت :
سینوزیت عبارت از التهاب سینوس های اطراف بینی می باشد که معمولاُ در پی ریزش،حساسیت ، و یا تحریک توسط آلوده کننده های محیطی و غیره ایجاد می گردد. در حالت عادی ترشحات داخل سینوس ها به درون فضای بینی تخلیه می شوند ، اما در اثر یکی از عوامل فوق سینوس ها ملتهب شده و در تخلیه ترشحات خود دچار مشکل می شوند که این این خود باعث احتقان و التهاب سینوس ها می گردد .
سینوس ها :
سینوس ها عبارت از حفره های درون خالی و پراز هوایی
هستند که در میان استخوان های صورت و جمجمه قرار گرفته و با حفره بینی در ارتباط می باشند .
در هر طرف صورت 4 عدد سینوس وجود دارد که عبارت
است از :
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..PPT) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 91 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..PPT) :
بسمه تعالی
فراورده های تخمیری شیر
تخمیر فراورده های حیوانی
مهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از: فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده
3-1 فراورده های تخمیر شده شیر
همان طوری که نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، که ممکن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد. تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاکتیک است که باعث انعقاد شیر می گردد.
فراورده های تخمیر شده شیر را به طور معمول به دو گروه تقسیم می کنند: شیرهای تخمیر شده و پنیرهای تخمیر شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد. در تولید پنیرهای تخمیر شده به طور معمول بخشی از آب و ترکیبات شیر پس از انعقاد حذف می شود.
شیرهای تخمیر شده
تاریخچه شیرهای تخمیر شده بسیار قدیمی است. منشأ اصلی آنها را آسیای مرکزی می دانند. ولی به طور مطمئن هر جا که دامداری بوده این فراورده ها هم کم و بیش تولید می شده اند. مهم ترین شبرهای تخمیر شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ کره کشت شده، دوغ بلغاری، شیر اسیدوفیل، کفیر، کومیس، اسکایر و تیت. فراورده های دیگری من و بیش مشابه فراورده های مذکور، و یا به طور کامل مشابه آنها، ولی با نام های دیگری، در کشورهای مختلف نیز تولید و مصرف می گردند.
برخی از متخصصان، شیرهای تخمیر شده را بر اساس درجه حرارت تخمیر، یا به بیان دیگر، حرارت بهینه مایه های میکروبی مورد استفاده در تولید آنها، به دو گروه تقسیم می کنند
. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.
شیرهای تخمیر شده ای که با تخمیرهای گرمادوست تولید می شوند:
اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی که برده می شود که حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میکروب هایی که در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاکتوباسیلوس و استرپتوکوکوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 18 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
لباسهای حفاظت شیمیایی
سطوح حفاظتی EPA
Level A
Level B
Level C
Level D
از این لیست می توان به عنوان نقطه شروع ایجاد یک لباس حفاظتی استفاده کرد.
بهر حال هر مجموعه لباس باید مطابق با شرایط حقیقی به نحوی اصلاح شود که درجه حفاظتی مناسبی را ایجاد کند.
لباسهای حفاظت شیمیایی، سطوح حفاظتی EPA
سازمان EPA 4 سطح حفاظتی A, B, C, D را جهت پوشش دادن موقعیت های مختلف کار با مواد شیمیایی مختلف ارائه داده است.
تراز حفاظتی A ازبالاترین و تراز حفاظتی D از پایین ترین درجه حفاظتی برخوردار است.
لباسهای حفاظت شیمیایی، سطوح حفاظتی EPA
Level A
بالاترین درجه حفاظتی از چشم، پوست و دستگاه تنفس.
مناسب برای موقعیت هایی نظیر رفع نشتی کپسول حاوی گاز های خطرناک
لباسهای حفاظت شیمیایی، سطوح حفاظتی EPA
سیستم رادیویی دو طرفه
لباس کاملا کپسول شده
کفش های با رویه مقاوم در برابر مواد شیمیایی با پنجه فولادی
سیستم تنفسی SCBA یا هوارسان به همراه کپسول هوای فرار
دستکش های خارجی و داخلی مقاوم در برابرشیمیایی
Level A
لباسهای حفاظت شیمیایی، سطوح حفاظتی EPA
Level B
تراز حفاظتی پاییبالاترین درجه حفاظت تنفسی
ن تر برای پوست
Level B