داستان فروش های موفق در کسب و کار

آموزش فروش در زمان بحران, روشهای فروش موفق, چگونه فروش بیشتری داشته باشیم, آموزش کسب و کار موفق,آموزش بازاریابی

داستان فروش های موفق در کسب و کار

آموزش فروش در زمان بحران, روشهای فروش موفق, چگونه فروش بیشتری داشته باشیم, آموزش کسب و کار موفق,آموزش بازاریابی

بهترین پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

پاورپوینت-طراحی-محصولات-از-ایده-تا-تولید
پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .ppt
تعداد صفحات: 45
حجم فایل: 592 کیلوبایت
قیمت: 7000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 45 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
طراحی محصولات از ایده تا تولید
طراحی محصولات جدید در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی فرایند پیچیده ای است که متضمن عبور از مراحل مختلف بوده و نیازمند مطالعات گسترده و صرف زمان مناسب است.
این عملیات در واحدهایی تحت عنوان واحدهای تحقیق و توسعه انجام می پذیرد. واحدهای طراحی و توسعه در هر سازمان بعنوان مغز متفکر سازمان محسوب شده و مهمترین اهداف آن ها بشرح زیر است:
1- توسعه محصولات جدید
2- بهینه سازی محصولات تولید شده ثبتی
3- رفع عدم انطباقها و مشکلات تولید محصولات
4- رفع شکایات و نارضایتیهای ناشی از محصول
بعبارت دیگر واحدهای تحقیق و توسعه در هر سازمان نقش رهبری و هدایت کننده فرایند تولید را بر عهده دارند و استراتژی های توسعه محصول در این واحدهای شکل گیری می یابد و به همین علت افرادی که در این واحدها مشغول به فعالیت هستند باید دارای ویژگی ها و توانایی های خاصی باشند.
متاسفانه در ایران به واحدهای تحقیق و توسعه بویژه در صنعت غذا اهمیت کمتری داده می شود و بهمین علت است که محصولات غذایی پس از تولید و ورود به بازار با مشکلات متعددی روبرو می گردد و یا محصولات جدید تولید شده ناشی از ورود تکنولوژی از سایر کشورها است.
ویژگی های افراد شاغل در واحدهای طراحی و توسعه
نظر به اهمیت واحدهای طراحی و توسعه افرادی که در این واحدها مشغول به بکار هستند باید دارای توانایی های خاصی باشند که از جمله مهمترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دارای دانش کافی در رابطه با صنعت غذا (حداقل مدرک کارشناسی ارشد و یا کارشناسی باتجربه بالا و مفید)
دارای تجربه و سابقه کاری و فعالیت در صنعت مورد نظر
مسلط به تکنیک های مدیریت
مسلط به زبان انگلیسی
مسلط به روش ها و اصول طراحی و تحقیق و فرمولاسیون محصولات غذایی
مسلط به تکنیک های آماری
مسلط به کامپیوتر مخصوصاً استفاده از اینترنت و نرم افزارهایی از جمله کنترل پروژه ( MSP ) – Minitab و ...
مسلط به شناسایی و بکارگیری استانداردهای ملی و بین المللی در طراحی محصول بویژه سیستم های مدیریت کیفیت ISO-9000 - استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO-22000 و استاندارد مدیریت کیفیت در آزمایشگاهها ISO-1725 ، GMP ، GLP و ...
مسلط به روش های تست، کنترل و تجهیزات آزمایشگاهی صنایع غذایی
مسلط به آیین نامه ها و مقررات بهداشت مواد غذایی
آشنایی با روشها، فرایندها و تجهیزات تولید
دارای خلاقیت و نوآوری
دارای توانایی در انجام محاسبات دقیق مهندسی و اصول نقشه کشی

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود طرحواره درمانی دانلود پیشینه تحقیق دانلود گزارش کارآموزی فروشگاه ساز فایل رایگان همکاری در فروش با پورسانت بالا دانلود پرسشنامه
دانلود تحقیق دانلود مقالات اقتصادی مقاله در مورد ایمنی چارچوب نظری تحقیق خرید کاندوم خرید ساعت مچی مردانه
دانلود افزونه وردپرس دانلود تحقیق آماده سایت دانلود پاورپوینت مقالات مدیریتی میزان درآمد همکاری در فروش فایل کسب درآمد دانشجویی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.